Slovensko narodno gledališče Nova Gorica

Dinamitke

Eksplozivni koncert z gosti iz Mamma Mie!

na sporedu

Za predstavo trenutno ni razpisanih terminov.

o delu

Neuničljive Dinamitke iz muzikala Mamma Mia! nas ponovno presenečajo z novim spektaklom. Po petih sezonah nastopanja v najuspešnejšem slovenskem muzikalu vseh časov se ponovno dokazujejo tudi v novem, drugačnem in prav tako spektakularnem koncertu. Tokrat se nam predstavljajo v še svetlejšem soju žarometov, ki neizogibno ponuja to, kar jih je še posebej zaznamovalo in odlikovalo na odru muzikala: prijateljstvo, igriva radost in nezaustavljiva življenjska energija.

Neukrotljive Alenka Godec, Simona Vodopivec Franko in Damjana Golavšek se vam bodo z barvitim izborom pesmi predstavile v vsem svojem glasbenem sijaju. Poleg »železnega« programa pesmi iz muzikala, bodo prav poseben ton in vsebino koncertu dodali izjemni soustvarjalci Mamma Mie!.

Legendarna Tomaž Domicelj in Gojmir Lešnjak – Gojc, maestro Patrik Greblo, Mamma Mia! Band, vrhunski plesalci iz Bolera, Muzikalci in drugi sodelujoči iz muzikala Mamma Mia!.

Vse skupaj pa bosta s svojo iskrivostjo, hudomušnostjo in šarmom v izjemen večer povezala priljubljena mojstra besede, pesmi in igre – Jure Sešek in Marjan Bunič.

Pričakujte torej unikaten in seveda – eksploziven koncertni večer.

Povezovalca: Jure Sešek in Marjan Bunič
Gostje: Tomaž Domicelj, Gojmir Lešnjak – Gojc, Patrik Greblo
Mamma Mia! Band: Robi Pikl, Boštjan Grabnar, Miran Juvan, Jure Rozman, Nace Jordan
Plesalci: Bolero
Muzikalci in drugi sodelujoči iz muzikala Mamma Mia!
Producent: Jurij Franko
Produkcija: Prospot d.o.o.

Prikaži celoten spored za predstavo

  • 23. 04. 2023 ob 18.00. SNG Nova Gorica, veliki oder. Abonma Komigo 2023 in Izven. Razprodano.