Slovensko narodno gledališče Nova Gorica

Compagnia Bellanda, MN Dance Company

Visavì Experimental Contest

Goriški plesni festival Visavì

na sporedu

Za predstavo trenutno ni razpisanih terminov.

o delu

Rdeča nit edinstvenega dogodka Visavì Experimental Contest je improvizacija. K sodelovanju so vabljeni vsi – ne glede na vrsto in tehniko plesa. Udeleženci plešejo v dialogu z drugimi na živo glasbo. Nepredvidljivost žene vse udeležence, tako plesalce kot glasbenike, da dajo vse od sebe. V sodelovanju z Compagnia Bellanda je letošnji gost dogodka MN Dance Company, ki bo predstavil predpremiero svojega novega dela Perpetuum Mobile v koreografiji Michala Rynie in Nastje Bremec Rynia.
 

Cena vstopnice 8 €

Znižana cena vstopnice 5 €*

*učenci in učitelji plesnih šol, mladi do 26. leta, starejši nad 65. leti, abonenti SNG Nova Gorica, ArtistiAssociati, Gledališča Verdi Gorica, Kulturnega doma Gorica, ERT FVG, Kinemaxa in APT-ja

 

Goriški plesni festival Visavì

ArtistiAssociati napovedujejo tretjo edicijo Goriškega plesnega festivala Visavì, ki bo potekal med 12. in 16. oktobrom 2022 na različnih lokacijah v Gorici in Novi Gorici.
Festival označuje čezmejnost in njegova glavna posebnost je prav ta, da poteka v dveh državah, Sloveniji in Italiji. Eden od ciljev projekta je poglobitev vezi med mestoma z izmenjavo publike in sodelovanjem različnih kulturnih organizacij, ki omogočajo uresničitev projekta. V SNG Nova Gorica bomo gostili del festivalskega programa. Sinergija med ArtistiAssociati in gledališčem, ki traja od ustanovitve festivala Visavì leta 2020, se bo nadaljevala tudi v prihodnje na poti do GO! 2025.  

Prikaži celoten spored za predstavo

  • 16. 10. 2022 ob 15.30. SNG Nova Gorica, veliki oder. Abonma Konto in Izven. Izbirna predstava za abonente