Slovensko narodno gledališče Nova Gorica

Občuti gledališče od doma

na sporedu

4. 1. 2021. Splet

Ta čas je skrb za zdravje še bolj kot sicer na prvem mestu; in skrb za zdravje terja, da ostanemo doma. Zato vas vabimo, da se Slovenskemu narodnemu gledališču Nova Gorica pridružite kar iz varnega domačega zavetja.

PREDSTAVE

V želji, da vaše dneve napolni s kakovostnimi kulturnimi vsebinami, SNG Nova Gorica ob torkih in petkih objavlja na spletu arhivske posnetke gledaliških predstav, predvsem tistih, ki so v preteklosti navduševale številne od vas. Dostop do na novo odprtih predstav je mogoč s klikom na to povezavo.

PRAVLJICE

Spremljajte našo spletno stran in družabna omrežja, kjer bomo sproti obveščali o odprtih predstavah in vseh drugih presenečenjih, ki jih v SNG Nova Gorica še pripravljamo za vas, da boste gledališče lahko občutili blizu, pa čeprav s pomočjo spleta. Igralci bodo znova brali pravljice, ki jim lahko prisluhnete s klikom na to povezavo

INTERVJUJI NA RADIU ROBIN

S ponedeljkom, 2. 11. 2020, začenjamo sodelovanje z Radiom Robin, ki bo v svojem studiu gostil igralce SNG Nova Gorica. Vabljeni vsak ponedeljek ob 11.00, da preklopite na valove Radia Robin in prisluhnite pogovorom  z našimi igralci.  

Če pa intervjuje zamudite, jim lahko prisluhnete tukaj.

AKTIVNOSTI NA SPLETU OB PRVEM VALU EPIDEMIJE

Doslej smo na spletu objavili že več zanimivih, nepozabnih, tudi kultnih uprizoritev iz različnih obdobij našega gledališča, do katerih dostopate s klikom na to povezavo. Za najmlajše pa so igralci SNG Nova Gorica v sodelovanju z Goriško knjižnico Franceta Bevka pripravili številne pravljice, do katerih lahko dostopate na tej povezavi.

Prijazno vabljeni k spremljanju našega Facebook profila #SNGNOVAGORICA in Instagrama @SNGNOVAGORICA ter spletne strani www.sng-ng.si, kjer najdete posnetke predstav in pravljic.

Vabljeni v našo družbo.