Slovensko narodno gledališče Nova Gorica
29maj
Nedelja ob 18.00

Po literarni predlogi Žige Valetiča

Trgovina s samomorilskimi pripomočki

SNG Nova Gorica, veliki oder

02junij
Četrtek ob 20.00

Snovalno gledališče

Godzilla Tribute Band

SNG Nova Gorica, zaodrje velikega odra

09junij
Četrtek ob 20.00

Tijana Grumić

52 hertzov

SNG Nova Gorica, mali oder

10junij
Petek ob 21.00

Kolektivno gledališče Sakerdona Mihajloviča, TNK, Grunt

BetON7

Atrij Mestne občine Nova Gorica (v primeru slabega vremena odpade)

14junij
Torek ob 20.00

Carlo Goldoni

Krčmarica Mirandolina

SNG Nova Gorica, veliki oder

16junij
Četrtek ob 21.00

Hermann Hesse

Avgust

Atrij Mestne občine Nova Gorica (v primeru slabega vremena v SNG Nova Gorica)

17junij
Petek ob 20.00

Philip Ridley

Razparač

SNG Nova Gorica, mali oder

Video

 • Bolezen duše

 • In stoletje bo zardelo. Primer Kocbek

 • Čriček in temačni občutek

 • Tridesetletnice

 • Janko in Metka

 • Smrčuljčica

 • Živalske novice

 • Čarovnik iz Oza

 • Antonton

 • jerebika, štrudelj, ples pa še kaj

 • Hiša Bernarde Alba

 • Božična pesem

 • Tutošomato

 • Trojanke

 • Realisti

 • Peter Kušter

 • Ime

 • 5 kil sladkorja

Prodaja vstopnic

Vstopnice lahko kupite pri blagajni SNG Nova Gorica, Trg Edvarda Kardelja 5, v Novi Gorici, ki je odprta vsak delavnik od 10.00 do 12.00 in od 15.00 do 17.00 ter uro pred začetkom predstav; ob sobotah, nedeljah in praznikih uro pred začetkom predstav. (T 05 335 22 47, E ) ali preko SPLETNE PRODAJE.   

V petek 24. 12. bo blagajna odprta samo od 10.00 do 12.00.

V času vpisa abonmajev je blagajna gledališča odprta vsak delavnik od 10.00 do 12.00 in od 15.00 do 18.00, ob sobotah od 10.00 do 13.00 ter uro pred začetkom predstav.


 

NAČIN PLAČILA

Vstopnice lahko plačate z gotovino ali plačilnimi karticami.

 

REZERVACIJA VSTOPNIC

Vstopnice je mogoče rezervirati pri blagajni gledališča, po telefonu (05 335 22 47) ali e-pošti (). Rezervirane vstopnice morate dvigniti pri blagajni dva dni pred predstavo, sicer jih vrnemo v prodajo.

 

POPUSTI

Za upokojence, dijake, študente,  invalide, abonente SNG Nova Gorica, Gledališča Verdi iz Gorice, SSG Trst, Gledališča Koper in Kosovelovega doma Sežana, za ALUMNE Univerze v Ljubljnai in za imetnike paketa Premium NKBM po ceniku. Popusti se ne seštevajo. 

 

FaceTeater - posebna ugodnost za dijake in študente

S kartico FaceTeater si dijaki in študenti lahko ugodneje ogledajo tri predstave, ki si jih izberejo sami. Kartico prejmejo pri blagajni gledališča, predložiti pa morajo potrdilo o statusu. S kartico FaceTeater si prvi dve izbrani predstavi ogledajo za samo 7,5 € na predstavo, ogled tretje predstave pa jim podarimo (vstopnice za izbrane predstave sproti kupijo in prevzamejo pri blagajni gledališča). Izbirajo lahko med predstavami, ki so v sporedu na naši spletni strani (www.sng-ng.si) označene z znakom 
faceteater jpg, spored 
 

ORGANIZIRAN OBISK ZA SKUPINE

Za zaključene skupine (predšolske, šolske ali druge skupine) je mogoč obisk predstav po dogovoru. Za termin zaključene predstave ali za poljubno število vstopnic za večerne predstave se lahko dogovorite v službi za organizacijo (T 05 335 22 04, M 051 634 946, E organizacija@sng-ng.si) ali pri blagajni gledališča (T 05 335 22 47, E blagajna@sng-ng.si).

Organizirane skupine preko vrtcev in šol
Predšolski otroci in učenci 1. triade OŠ: predstave za otroke 4 €.
Učenci (2. in 3. triada OŠ), dijaki in študenti: domače predstave od 5 do 7 €, gostujoče predstave od 7 do 10 €.
Spremljevalci prejmejo vstopnico brezplačno (en spremljevalec na 15 učencev oz. 20 dijakov).

Organizirane skupine odraslih
Skupine nad 10 oseb imajo približno 20 % popust pri ceni vstopnice.
Koordinator skupine naroči, plača in prevzame vstopnice pri blagajni (T 05 335 22 47, E blagajna@sng-ng.si) po dogovoru oz. najpozneje dan pred predstavo. 

Popusti se ne seštevajo!

 

DARILNA VSTOPNICA

Podarite svojim bližnjim ali poslovnim partnerjem zanimivo gledališko doživetje – ogled predstave v našem gledališču. Darilna vstopnica pokriva ceno vstopnice za reprizo domače predstave na velikem odru. Za predstave, kjer je vstopnina višja, mora imetnik razliko doplačati. Darilna vstopnica ni unovčljiva.

 
BREZPLAČNE VSTOPNICE

Za člane ZDUS, DGKTS, DSR, ITI  ter za študente AGRFT in Akademije umetnosti UNG
Za domače predstave (ne velja za premiere, gostovanja, silvestrsko in zaključene predstave) lahko dobijo eno brezplačno vstopnico člani: ZDUS (Združenje dramskih umetnikov Slovenije), DGKTS (Društvo gledaliških kritikov in teatrologov Slovenije), DSR (Društvo slovenskih režiserjev), ITI (International Theatre Institute) ter študenti AGRFT in Akademije umetnosti Univerze v Novi Gorici. Ob prevzemu vstopnice morate pri blagajni gledališča predložiti ustrezno dokazilo in osebni dokument.

Za brezposelne
Brezplačne vstopnice za domače predstave (ne velja za premiere in gostovanja) za brezposelne so na voljo pri blagajni gledališča pred začetkom predstave, če ta ni razprodana. Za prevzem vstopnice je potrebno predložiti veljavno potrdilo Zavoda RS za zaposlovanje in osebni dokument.

Za invalide na invalidskih vozičkih

Brezplačne vstopnice za domače predstave (ne velja za premiere in gostovanja) za invalide na invalidskih vozičkih so na voljo pri blagajni gledališča. Prostor, primeren za invalidske vozičke, je omejen, zato vas prosimo za predhodno rezervacijo (T 05 335 22 47).

VSTOPNICE ZA OTROKE

Otrokom, starim manj kot 3 leta, ne priporočamo ogleda predstav. Malčki težko zbrano spremljajo predstavo in zato pogosto z jokom ali nemirom motijo njen potek. Če pa se jih starši vendarle odločite pripeljati na predstavo, potrebujejo za ogled vstopnico. 

ZA ZAMUDNIKE

Vstop v dvorano po začetku predstave ni mogoč, ker moti tako igralce kot gledalce (denarja ne vračamo). Izjemoma je zamudnikom vstop dovoljen na balkon, če so tam na voljo prosti sedeži. Tistim, ki si predstave zaradi zamude niso ogledali, ne vračamo denarja.