Slovensko narodno gledališče Nova Gorica
30september
Sobota ob 10.30

Marcin Marzec

Obisk pri soncu

SNG Nova Gorica, mali oder

30september
Sobota ob 20.00

Iztok Mlakar

Tutošomato

SNG Nova Gorica, veliki oder

04oktober
Sreda ob 18.00

Ana Duša, Tjaša Črnigoj

Smrčuljčica

SNG Nova Gorica, veliki oder

07oktober
Sobota ob 10.30

Ivor Martinić

Knjiga o džungli

SNG Nova Gorica, veliki oder

07oktober
Sobota ob 20.00

Snovalno gledališče

Godzilla Tribute Band

SNG Nova Gorica, mali oder

17oktober
Torek ob 20.01

Michal Rynia, Nastja Bremec Rynia

Distanca

SNG Nova Gorica, veliki oder

Video

 • Neustrašne

 • Janko in Metka

 • Smrčuljčica

 • Živalske novice

 • Čarovnik iz Oza

 • Antonton

 • Kaos

 • Antigona

 • Perpetuum mobile

 • Mojster in Margareta

 • Čriček in temačni občutek

 • Božična pesem

 • Tutošomato

 • Realisti

 • Pet vrst tišine

 • Nenadoma, reka

 • Pravljice našega otroštva

 • 52 hertzov

Prodaja vstopnic

Vstopnice lahko kupite pri blagajni SNG Nova Gorica, Trg Edvarda Kardelja 5, v Novi Gorici, ki je odprta vsak delavnik od 10.00 do 12.00 in od 15.00 do 17.00 ter uro pred začetkom predstav; ob sobotah, nedeljah in praznikih uro pred začetkom predstav. (T 05 335 22 47, E ) ali preko SPLETNE PRODAJE.   

V času vpisa abonmajev je blagajna gledališča odprta vsak delavnik od 10.00 do 12.00 in od 15.00 do 18.00, ob sobotah od 10.00 do 13.00 ter uro pred začetkom predstav.

NAČIN PLAČILA

Vstopnice lahko plačate z gotovino ali plačilnimi karticami.

REZERVACIJA VSTOPNIC

Vstopnice je mogoče rezervirati pri blagajni gledališča, po telefonu (05 335 22 47) ali e-pošti (). Rezervirane vstopnice morate dvigniti pri blagajni dva dni pred predstavo, sicer jih vrnemo v prodajo.

DARILNA KARTICA SNG NOVA GORICA

Obdarite svoje najdražje s čudovitim doživetjem, naredite dober vtis na poslovne partnerje in sodelavce, poklonite jim darilo, ki ga ne bodo pozabili – gledališko izkušnjo v našem gledališču.
Vrednost darilne kartice je neomejena in jo določite sami. Prejemniku ni treba celotne vrednosti porabiti naenkrat. Dobroimetje lahko koristi postopoma. Najnižja vrednost darilne kartice, ki jo priporočamo, je 18 €, to je cena reprize na velikem odru.
Prejemniki si bodo z darilno kartico lahko ogledali katerokoli predstavo po njihovem lastnem izboru, vse dokler ne bodo izkoristili celotnega dobroimetja.
Darilna kartica ni unovčljiva.

POPUSTI

20 % popust za reprize in gostujoče predstave za abonente SNG Nova Gorica, mlade do 26. leta,         upokojence in invalide ter abonente Gledališča Verdi Gorica, SSG Trst, Gledališča Koper in Kosovelovega doma Sežana.
5 % popust za Klube alumnov Univerze v Ljubljani za nakup vstopnic v redni prodaji (ne velja za premiere in gostujoče predstave).

ORGANIZIRANE SKUPINE

Za termin ogleda se dogovorite v službi za organizacijo (T 05 335 22 04, M 051 634 946, E organizacija@sng-ng.si) ali pri blagajni gledališča (T 05 335 22 47, E blagajna@sng-ng.si).

Skupinski ogledi predstav vrtcev in šol

Otroške predstave 4 €
Mladinske predstave 5 €
Domače predstave rednega programa 6 €
Gostujoče predstave 8 €
Spremljevalci prejmejo vstopnico brezplačno.

Organizirane skupine odraslih

Skupine najmanj 10 oseb imajo 20-odstotni popust pri ceni vstopnice.
Koordinator skupine naroči, plača in prevzame vstopnice pri blagajni gledališča najpozneje dan pred predstavo.

Popusti se ne seštevajo!

FACETEATER (FT) – POSEBNA UGODNOST ZA MLADE DO 26. LETA STAROSTI

S kartico FaceTeater si mladi do 26. leta starosti dve izbrani FT predstavi ogledajo za 7,5 € na predstavo, tretjo izbrano predstavo pa brezplačno. Izbirajo lahko med predstavami, ki so v mesečnem sporedu označene z znakom FT.  Kartico FaceTeater prejmejo na blagajni gledališča ob predložitvi potrdila o statusu.
faceteater jpg, spored

BREZPLAČNE VSTOPNICE

Za člane ZDUS, DGKTS, DSR, ITI, ETC ter za študente AGRFT in Akademije umetnosti UNG

Za domače predstave (ne velja za premiere, gostovanja, silvestrsko predstavo in zaključene predstave) lahko dobijo eno brezplačno vstopnico člani: Združenja dramskih umetnikov Slovenije, Društva gledaliških kritikov in teatrologov Slovenije, Društva slovenskih režiserjev, člani International Theatre Institute, Evropske gledališke konvencije ter študenti AGRFT in Akademije umetnosti Univerze v Novi Gorici. Ob prevzemu vstopnice morate pri blagajni gledališča predložiti ustrezno dokazilo in osebni dokument.

Za brezposelne

Brezplačne vstopnice za domače predstave (ne velja za premiere in gostovanja) za brezposelne so na voljo pri blagajni gledališča pred začetkom predstave. Za prevzem vstopnice morate predložiti veljavno potrdilo Zavoda RS za zaposlovanje in osebni dokument.


Za invalide na invalidskih vozičkih

Brezplačne vstopnice za domače predstave (ne velja za premiere in gostovanja) za invalide na invalidskih vozičkih so na voljo pri blagajni gledališča. Prostor, primeren za invalidske vozičke, je omejen, zato vas prosimo za predhodno rezervacijo.

 

VSTOPNICE ZA OTROKE

Otrokom, starim manj kot 3 leta, ne priporočamo ogleda predstav. Malčki težko zbrano spremljajo predstavo in zato pogosto z jokom ali nemirom motijo njen potek. Če pa se jih starši vendarle odločite pripeljati na predstavo, potrebujejo za ogled vstopnico. 

ZA ZAMUDNIKE

Vstop v dvorano po začetku predstave ni mogoč, ker moti tako igralce kot gledalce (denarja ne vračamo). Izjemoma je zamudnikom vstop dovoljen na balkon, če so tam na voljo prosti sedeži. Tistim, ki si predstave zaradi zamude niso ogledali, ne vračamo denarja.